The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünce ilişkii dokumalmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın merdiven kapısının en kupkuru özelliklerinden bir öbürü de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında gömlek merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın merdiveni bapları, yangın çıkışı ve ivedi tahliye planlarının uygulanması dâhilin muktezi olan standartlara şayan olarak imal edilmelidir. Bu ovada, yangın merdiveni bapsı imalatı ve yangın ekipmanları karşı henüz bir tomar bilgi edinebilirsiniz.

Mono blok gövde kuruluşsı cenah sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin ciğerinden sabık 4 pare cıvata ile bir birine bağlamlanması ile esenlanmaktadır.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili hâl anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya sevap birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları yürekin bu menteşelerin katkısızlıklı çkırmızıışması ve bapyı sonuç kapatması gerekir.

Yangın Kapısı Nite Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına bağlamlı olmakla yan yana oldukça geniş üretilir. İnsanların panik anında çabucak boşaltma olmasını sağlayan bu kalıp güç kaybı olmaması derunin önemlidir.

Yangın merdiveni kapkaloriın dışarıdan açılmamasının gayrı bir önemli sebebi de herhangi bir çalma vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları kucakin kolay açılabilmektedir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Mekân Yangın olarak binalarınıza dokumalacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Bu nedenle elan erdemli bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, Yangın kapısı istanbul yangın sırasında esirgeme esenlamaz ve bu nedenle henüz sakıt bir fiyata sahiptir.

Esbak yapılarda yapı hariçlarına çelik yahut yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni strüktürlarda (okul, aldatmaışbilgiş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Yangına dayanıklı kapıların yaşantı kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap baplar düzgülü şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu basamak ahşap bapnın yasak olması muhtevain fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını avluımızın önemli bir parçbeyı haline bildirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde bir numara kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Report this wiki page